Fotograf nunta Caracal | Nunta Petronela si Marius

Ei sunt Petronela si Marius, din colturi opuse ale tarii dar cu un numitor comun, iubire. O poveste in 2 acte, cununie civila in Craiova si nunta in Caracal. Primul act cu un an inainte de nunta ne gaseste in parcul de suflet al oltenilor, unde cei doi mi-au depasit asteptarile ca fotograf de eveniment si s-au lasat purtati de moment. Cu putin timp in urma avusese loc si o sceneta la teatrul de vara din apropiere, prilej cu care ca fotograf atent la detalii am zis sa profitam de recuzita de decor bogata in culori.

Un an mai tarziu, cu un debut de zi ploioasa, suntem la Caracal pentru fotografia de nunta. Pentru ca deja aveam antrenamentul de la cununia civila, cadrele s-au legat de la sine. Precum un regizor de film cu actori consacrati, sfaturile si indicatiile mele „scenice” au fost puse cu maiestrie in practica si rezultatul final nu poate decat sa ma bucure.
M-a bucurat insa si mai mult dupa ce am primit si reactia lor foarte emotionanta dupa predarea materialelor fotografice si a albumului fotocarte de nunta in care mirii isi vor regasi oricand la o pagina distanta cadrele de suflet.

Oamenii faini au cele mai faine fotografii 😉 !

Contacteaza-ma

Fotograf : Valentin Ieremiea
Contact : 0767 994 900
Facebook: fb.com/Ivalentin.Photography