Album Fotocarte. De ce sa alegi albumele fotocarte (Photobook)?

Album fotocarte (photobook/digital)

Album fotocarte – cel mai elegant si modern mod de prezentare si pastrare a amintirilor, ideal pentru toate evenimentele din viata voastra. Albumul fotocarte este imbinarea perfecta intre albumul classic si prelucrarea digitala. Este o carte de vizita pentru fotograf si o amintire de nepretuit pentru voi.

Album fotocarte. Model album si cutie album. Un album trebuie sa spuna in imagini o poveste adevarata, povestea voastra.

Coperta albumului fotocarte

Primul element cheie al albumului fotocarte este coperta. Pe langa rolul de protectie, ea da o nota aparte in functie de preferintele fiecaruia dintre voi. Aceasta se realizeaza din piele sau piele ecologica de diverse culori si texturi. Copertile din piele dau durabilitate albumului si sunt foarte placute la atingere.

Cutie fotocarte.Interior cutie si coperta album fotocarte.

Paginile

Paginile din hartie foto mata texturata reusesc sa scoata in evidenta arta si pasiunea fotografului, dar mai mult de atat detaliile. Albumul se realizeaza manual cu materiale de foarte buna calitate, iar acest lucru se poate vedea in timp. Un album fotocarte de eveniment este deschis de foarte multe ori de-a lungul timpului si trebuie sa arate ca-n prima zi si peste ani. Durabilitatea fiind un alt criteriu de apreciere al unui album fotocarte.

Pagini album fotocarte.

Designul

Designul acestor albume forocarte este unul variat, insa stilul este cel care face diferenta. In ceea ce priveste stilul meu fotografic sunt adeptul principiului “less is more”. Asadar fotografiile fie ca sunt de nunta sau botez, vor fi distribuite intr-un mod placut, simplu fara a incarca inutil pagina.

De asemenea trebuie acordata o atentie deosebita calitatii fotografiilor, acestea dau valoare albumului. Sunt obligatorii fotografiile realizate corect din punct de vedere tehnic (contrast, lumina, culoare, incadrare, rezolutie) si simt artistic. Fotografiile pentru albumul fotocarte vor fi alese de catre client pentru ca dorim sa punem in valoare doar „crema” intregii colectii foto.

 

model grafica album fotocarte

Model de grafica album fotocarte

model grafica album fotocarte

Dimensiuni

Va propun cateva dimensiuni care se pliaza perfect pentru evenimentul dvs. fie ca este album fotocarte de nunta sau album fotocarte de botez.

– 20×20 cm (40×20 cm deschis landscape)
– 30×30 cm (60×30 cm deschis landscape ex. foto de mai jos)

Spre exemplu intr-un album fotocarte cu 15 printuri (30 de pagini), dimensiune 30×30 cm, pot fi incadrate intre 50 si 90 de cadre, pastrand grafica cat mai aerisita si placuta. Preturile variaza in functie de dimensiunea albumului, numarul de pagini, calitatea si modelul copertii. De asemenea se poate grava numele sau se poate adauga o fotografie pe coperta tip passpartout.

Dimensiuni album fotocarte nunta sau botez.

Cand ne dorim un album fotocarte trebuie sa mergem mai mult pe calitate si mai putin pe cantitate. Iar atunci cand facem o comparatie intre albume, nu trebuie sa ne bazam doar pe preturi.

Nu uita, un album bine realizat si cu bun gust , va parea la fel de actual chiar peste ani!

Album fotocarte/album digital pentru nunta si botez © www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile mele nu trebuie decat sa ma contactezi, iar daca va place ceea ce fac distribuiti pagina mea pe site-urile de socializare. Va multumes. Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect

4 comentarii pentru “Album Fotocarte. De ce sa alegi albumele fotocarte (Photobook)?

  1. Bun? ziua, m-ar interesa un pre? pentru un album de 30*30 (60*30 deschis) cu 50 de cadre(poze?) sa aib? claritatea foarte bun?. Coperta sa fie cel mai ieftin produs al dumneavoastr? dar sa cuprind? o scurta descriere despre album. ( gen: amintiri 2015-2018). Multumesc

  2. Bun? ziua!

    Ce pre? au albumele cu numele gravat ?i care este durata de execu?ie?

    De asemenea, coperta poate avea alt? culoare? (noi am avut tematica sage green ?i tare mult mi-ar pl?cea s? g?sim aceast? culoare)

    Mul?umesc!

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.