Sfaturi organizare nunta. Ne dorim sa fie totul perfect in ziua nuntii!

Sfaturi utile de organizare a nuntii

Fiecare cuplu isi doreste ca ziua nuntii sa fie magica si sa iasa perfect. De altfel totul este planificat in cel mai mic detaliu cu mult timp inainte. Este bine de stiut insa ca pot interveni schimbari, de aceea este de preferat ca mirii sa incerce sa se adapteze din mers si sa se bucure in continuare de ziua lor. 

 
Sfaturi organizare nunta. Fotografie de nunta cununie civila.

 

Timpul

Intr-o astfel de zi “dusmanul ” cel mai mare este timpul. Daca cu ani in urma, pe vremea parintilor sau bunicilor nunta se intindea pe durata a 2-3 zile, astazi tendinta este de a sarbatori evenimentul intr-o singura zi. In aceeasi zi se incearca si pastrarea multor traditii, iar acestea cer timp. Personal, mi-as dori ca cei care aleg sa urmeze aceste traditii sa o faca din convingere personala, avand cunostinta de semnificatia lor si nu pentru ca “asa trebuie ” din spusele altora.
 

Sfaturi de organizare nunta. Fotografie de nunta pregatiri de nunta

 

Locatia

Incercati ca atunci cand va faceti planurile sa nu incarcati foarte mult ziua, lasati-va cateva clipe de ragaz. Faceti ca acest minunat moment din viata voastra sa nu treaca pe langa voi, ci sa il traiti cu adevarat. Daca o sa stati numai pe drum mergand dintr-o locatie in alta este foarte posibil sa deveniti iritati. Puneti la socoteala si gradele din termometru, avand in vedere ca majoritatea evenimentelor au loc in anotimpul calduros. Aceasta zi trebuie sa fie una placuta, nu privita ca o zi de „sacrificiu”.
Pentru cei care sunt mai traditionalisti este de preferat ca aceste traditii si obiceiuri sa se desfasoare intr-o singura locatie, castigand astfel timp pretios.

 

Fotografie de nunta sesiune foto

 

Cununia civila

In cazul in care cununia civila este in aceeasi zi ganditi-va ca ar putea exista intarzieri. Puteti sa va luati o marja chiar de o ora pentru ca mai apoi sa aveti timp pentru cateva fotografii cu persoanele prezente si bineinteles cu voi singuri, fara sa intrati in criza de timp si sa faceti totul cu calm. Ideal ar fi daca se poate, cununia civila sa se desfasoare intr-o alta zi. Evitati sa va lasati convinsi de persoanele apropiate, familie, rude sa faceti anumite lucruri asa cum vor ei sau cum cred ei ca este bine.

 

 

Daca ati urmat sfaturile de organizare a nuntii si v-ati facut un plan de desfasurare al evenimentului este de preferat sa il respectati cat de mult puteti, pentru ca altfel veti fi “incurcati” toata ziua. O buna organizare va ajuta enorm, astfel veti putea fi linistiti si zambitori intreaga zi. Cheia succesului este sa va simtiti in largul vostru si sa fiti naturali.

 

Sfaturi de organizare nunta. Fotografie de nunta sesiune foto

 

Sesiunea foto

La un asemenea eveniment este normal ca fiecare invitat sa aiba o amintire cu voi. Trebuie insa sa nu uitati ca voi sunteti in centrul atentiei! Alocati-va un timp suficient pentru cadrele care sa surprinda minunatul sentiment de iubire ce va leaga si care v-a facut sa deveniti o familie.

Trairea din ziua respectiva este unica!

Sfaturi de organizare nunta. Fotografie de nunta sesiune foto.

 

Petrecerea

In functie de perioada anului in care are loc evenimentul trebuie aleasa cu grija ora de incepere a petrecerii. Oricum invitatii nu vor sosi toti la aceeasi ora. Alegand o ora adecvata, puteti sa va detasati de stresul din timpul zilei. Gata! partea “grea” a trecut, acum urmeza distractia si nu cred ca exista cineva care sa nu se priceapa la asta.

Sfaturi de organizare nunta. Fotografie de nunta tort petrecere

 

In acesta zi frumoasa, cand stresul te face sa nu fii tu, sa tineti minte ca fotograful este cel mai bun prieten al vostru! Sa aveti incredere deplina in el si sa ii oferiti ocazia de a pastra viu un moment unic plin de naturalete din viata voastra.

Fotograf Craiova Valentin Ieremiea

PS. Sfaturile v-au fost impartasite din experienta proprie ca si fotograf de eveniment 🙂

© www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile mele nu trebuie decat sa ma contactezi. Daca va place ceea ce fac distribuiti  site-ul meu si pe site-urile de socializare. Va multumesc !

Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.