Nunta Sanda & Ionut | Fotograf nunta Bucuresti

Se spune ca in viata atragi oameni asemeni tie, iar eu cred in astel de lucruri pentru ca se intampla. Si mai cred ca cea mai buna carte de vizita este tocmai multumirea pe care o lasi in urma.
Pe Sanda si Ionut i-am cunoscut la cununia civila a unor foarte apropiati prieteni de-ai lor, Oana si Mihai, carora eu o sa le fiu din nou fotograf, dar de data aceasta fotograf de botez, iar Sanda si Ionut ca nasi… va spun nimic in viata nu este intamplator! Apoi a urmat recomandarea lor ca fotograf catre o alta nunta din Bucuresti, Ramona si Angel, cununia civila si nunta lor o puteti vedea aici si aici.
Pentru Sanda si Ionut, 2017 a fost anul nuntii lor, nunta ce a avut loc la Ramnicu Sarat, locul unde cei 2 au copilarit. O localitate despre care auzisem in repetate randuri insa pe care nu o vizitasem pana atunci. Cazarea, pregatirile de nunta, sedinta foto a mirilor si petrecerea s-au desfasurat in acelasi loc la Hanul Poienita din Ramnicu Sarat.
Am inceput pregatirile de nunta inca de la rasarit, intr-o atmosfera relaxata si inconjurati doar de prietenii lor, tocmai pentru a profita de energia matinala a celor doi, ceea ce s-a dovedit a fi o decizie buna. Sedinta foto a mirilor a urmat imediat pregatirilor in gradina domeniului unde eram gazduiti. Nu cred ca puteam cere mai mult de la un astfel de loc, lumina blanda, culorile, aranjamentele florale, toate la un loc au format o compozitie de vis.
Petrecerea a fost de carnaval, multe zambete, dans pana in zori, muzica buna iar Sanda si Ionut au radiat pe tot parcursul acesteia si au avut un singur scop….sa se simta bine in cea mai importanta zi din viata lor de cuplu.
Am uitat sa va zic un detaliu 🙂 …Ionut este si el fotograf, in Bucuresti, se dedica mai mult fotografiilor de copii si de familie iar portofoliul lui il puteti vedea aici.

Daca va place ceea ce fac, va astept si pe voi, viitori miri sa ne cunoastem si sa scriem impreuna povesti de neuitat.
Fotograf : Valentin Ieremiea
Contact : 0767 994 900
Ma gasiti si pe facebook: fb.com/Ivalentin.Photography