Nunta Anca si Ionut | Fotograf nunta Craiova

Anca si Ionut sunt doi oameni care te fac sa te simti binevenit in familia lor. Cu Ionut ma cunoasteam de cativa ani buni, ne ajutam cu cate un sfat in domeniul IT. Pe Anca am cunoscut-o doar cu putin timp inaintea nuntii, insa inca de la prima intalnire am simtit-o ca pe un prieten apropiat. Surpriza lor a venit cu un mesaj pe facebook prin care ma invitau sa le fiu fotograful de nunta si evident ca mai rapid decat accelereaza o masina de formula 1 am zis da! Nunta a avut loc la restaurantul La Rocca din Craiova, locul unde de altfel s-au desfasurat si pregatirile de nunta. Mi-a placut foarte mult partea de pregatiri, Anca si Ionut fiind foarte relaxati si fara prea mult stres, doar asa trebuia sa fie nu? A fost o atmosfera intima si au fost inconjurati de prieteni si familie.
Planificarea nuntii a decurs ceas, sedinta foto a mirilor s-a desfasurat in doua locatii: gradina botanica din Craiova, intr-o atmosfera calda si cu o lumina blanda, dar si in curtea restaurantului care a fost amenajata cu mult bun gust. Cat despre petrecere, alaturi de oaspeti de seama, toata lumea s-a distrat inclusiv eu fiind si invitat nu doar fotograf de nunta, iar Anca si Ionut au fost sufletul petrecerii.
O surpriza oferita invitatilor a fost si Cabina foto Craiova – Fabrica de Zambete ce a lasat in urma amintiri cat se poate de naturale si amuzante ce vor dainui tot timpul la vedere.
Pentru mine a fost o placere sa le fiu alaturi, iar pe langa amintirile in imagini ramase mostenire aceasta zi ne-a consolidat si prietenia.

Daca va place ceea ce fac, va astept si pe voi, viitori miri sa ne cunoastem si sa scriem impreuna povesti de neuitat.
Fotograf : Valentin Ieremiea
Contact : 0767 994 900
Ma gasiti si pe facebook: fb.com/Ivalentin.Photography