Ne dorim sa fie totul perfect in ziua nuntii

Fiecare cuplu isi doreste ca ziua nuntii sa fie magica si sa iasa perfect, de altfel totul este planificat in cel mai mic detaliu cu mult timp inainte, insa este bine de stiut ca pot interveni schimbari, de aceea este de preferat ca mirii sa incerce sa se adapteze din mers si sa se bucure in continuare de ziua lor.

fotograf-nunta-craiova-ziua-nunta-recomandati-locatie-petrecere-cununie-civila-sedinta-foto-fotograf-craiova-valentin-ieremiea (1)

Timpul
Intr-o astfel de zi “dusmanul ” cel mai mare este timpul. Daca in trecut nunta se intindea pe durata a 3 zile, astazi tendinta este de a sarbatori evenimentul intr-o singura zi , dar se incearca si pastrarea multor traditii, iar acestea cer timp. Personal, mi-as dori ca cei care aleg sa urmeze aceste traditii sa o faca din convingere personala, avand cunostinta de semnificatia lor si nu pentru ca “asa trebuie ” din spusele altora.

Locatia
Incercati ca atunci cand va faceti planurile sa nu incarcati foarte mult ziua, lasati-va cateva clipe de ragaz, faceti ca acest minunat moment din viata voastra sa nu treaca pe langa voi, ci sa il traiti cu adevarat. Daca o sa stati numai pe drum mergand dintr-o locatie in alta este foarte posibil sa deveniti iritati, puneti la  socoteala si gradele din termometru, avand in vedere ca majoritatea evenimentelor au loc in anotimpul calduros. Aceasta zi trebuie sa fie una placuta nu privita ca o zi de “sacrificiu”. Pentru cei care sunt mai traditionalisti este de preferat ca aceste traditii si obiceiuri sa se desfasoare intr-o singura locatie, castigand astfel timp pretios.

fotograf-nunta-craiova-ziua-nunta-recomandati-locatie-petrecere-cununie-civila-sedinta-foto-fotograf-craiova-valentin-ieremiea (2)

De exemplu, in cazul in care cununia civila este in aceeasi zi ganditi-va ca ar putea exista intarzieri, puteti sa va luati o marja chiar de o ora pentru ca mai apoi sa aveti timp pentru cateva fotografii cu persoanele prezente si bineinteles cu voi singuri, fara sa intrati in criza de timp si sa faceti totul cu calm. Ideal ar fi daca se poate, cununia civila sa se desfasoare intr-o alta zi. Evitati sa va lasati convinsi de persoanele apropiate, familie, rude sa faceti anumite lucruri asa cum vor ei sau cum cred ei ca este bine. Daca v-ati facut un plan de desfasurare al evenimentului este de preferat sa il respectati cat de mult puteti, pentru ca altfel veti fi “incurcati” toata ziua. O buna organizare va ajuta enorm, astfel veti putea fi linistiti si zambitori intreaga zi. Cheia succesului este sa va simtiti in largul vostru si sa fiti naturali.

Fotografiile
La un asemenea eveniment este normal ca fiecare invitat sa aiba o amintire cu voi, insa trebuie sa nu uitati ca voi sunteti in centrul atentiei, alocati-va un timp suficient pentru cele cateva cadre care sa surprinda minunatul sentiment de iubire ce va leaga si care v-a facut sa deveniti o familie.

Trairea din ziua respectiva este unica !

fotograf-nunta-craiova-ziua-nunta-recomandati-locatie-petrecere-cununie-civila-sedinta-foto-fotograf-craiova-valentin-ieremiea (4)

Petrecerea
In functie de perioada anului in care are loc evenimentul trebuie aleasa cu grija ora de primire a invitatilor in asa fel incat sa nu fie foarte devreme, oricum invitatii tot nu vor sosi toti la aceeasi ora. Alegand o ora adecvata, puteti sa va detasati de stresul din timpul zilei. Gata ! partea “grea” a trecut, acum urmeza distractia si nu cred ca exista cineva care sa nu se priceapa la asta.

fotograf-nunta-craiova-ziua-nunta-recomandati-locatie-petrecere-cununie-civila-sedinta-foto-fotograf-craiova-valentin-ieremiea (6)

In acesta zi frumoasa, cand stresul te face sa nu fii tu, sa tineti minte ca fotograful este cel mai bun prieten al vostru, sa aveti incredere deplina in el si sa ii oferiti ocazia de a pastra viu un moment unic din viata voastra.

PS. Sfaturile v-au fost impartasite din experienta proprie ca si fotograf de eveniment 😉

© www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile noastre nu trebuie decat sa ne contactati, iar daca va place ceea ce facem distribuiti pagina noastra pe site-urile de socializare. Va multumim !

Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.

*