Cum vom arata in fotografiile de nunta ?

Inca de la prima intalnire, una dintre cele mai adesea intrebari pe care le primesc de la viitorii miri este “ Cum vom arata in fotografiile de nunta? ”. Este o intrebare corecta, avand in vedere ca in ziua nuntii poate fi pentru prima data cand lucrati cu un fotograf profesionist si de aceea totul trebuie sa iasa asa cum v-ati inchipuit. Pentru a nu fi timizi in fata camerei, de fapt o sa fie doua 🙂 si pentru a avea cele mai bune imagini ce oglindesc povestea nuntii voastre este important sa tineti cont de cateva aspecte:
Sa ne cunoastem mai bine

fotografia-de-nunta-sedinta-foto-pozitii-idei-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-1

Nivelul increderii si comfortul sunt factori esentiali in fotografie, de aceea pentru noi este important sa va cunoastem, sa ne povestiti despre ziua nuntii voastre, impreuna vom stabili detalii si vom afla exact ceea ce va doriti si ce va caracterizeaza.

Aveti incredere in noi !

fotografia-de-nunta-sedinta-foto-pozitii-idei-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-2

V-au placut fotografiile noastre cu aceea atmosfera sincera, romantica si vesela in care cei doi privesc indragostiti unul la celalalt? Ei bine, sunt oameni normali nu modele. Ca sa ajungem la aceste rezultate am reusit sa creem o relatie de prietenie cu cei doi si au avut incredere ca experienta noastra ii va ajuta sa se descurce minunat in fata aparatului de fotografiat si a camerei video.

Dar noi nu stim cum sa stam in fotografie !

fotografia-de-nunta-sedinta-foto-pozitii-idei-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-8

Este treaba noastra sa va spunem cum trebuie sa stea corpul, umerii, pozitiile care pun in evidenta vestimentatia, ce facem cu mainile in fotografie, cum trebuie aranjat un grup mai mare de persoane, ce se intampla cu lumina si subiectul. Daca vi se pare prea multa tehnica, nu va speriati, totul va deveni extrem de simplu la momentul respectiv 🙂

fotografia-de-nunta-sedinta-foto-pozitii-idei-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-5

Comportati-va normal si zambiti mai mult !

fotografia-de-nunta-sedinta-foto-pozitii-idei-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-9
Ziua cea mare a sosit in sfarsit, insa voi sunteti stresati si foarte agitati. Ar trebui sa va opriti, sa trageti aer in piept si sa va relaxati. Lasati grijile, stresul si planificarea si bucurati-va de fiecare moment al acestei zile, trece foarte repede !
Trebuie sa va distrati in ziua nuntii voastre ! Bucurati-va de fiecare moment al zilei. Zambiti mai mult, ne plac la nebunie fetele vesele in fotografie, relaxati-va si fiti voi insiva. Este ziua in care ar trebui sa fiti fericiti si sa sarbatoriti !

fotografia-de-nunta-sedinta-foto-pozitii-idei-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-6

© www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile noastre nu trebuie decat sa ne contactati, iar daca va place ceea ce facem distribuiti pagina noastra pe site-urile de socializare. Va multumim. Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.

*