Cum vom arata in fotografia de nunta?

Inca de la prima intalnire, una dintre cele mai adesea intrebari pe care le primesc de la viitorii miri este “ Cum vom arata in fotografia de nunta?” . Este o intrebare corecta, avand in vedere ca in ziua nuntii poate fi pentru prima data cand lucrati cu un fotograf profesionist. De aceea totul trebuie sa iasa asa cum v-ati inchipuit. Pentru a nu fi timizi in fata aparatului foto si pentru a avea cele mai bune cadre este important sa tineti cont de cateva aspecte.

Sa ne cunoastem mai bine

Fotografie de nunta, sesiune foto domnisoare de onoare

Nivelul increderii si comfortul sunt factori esentiali in fotografia de nunta. De aceea pentru mine este important sa va cunosc dinainte de nunta. Inca de la prima intalnire o sa incerc sa stabilim o chimie intre noi pentru ca ulterior sentimentul sa fie de prieten, nu prestator. Astfel voi afla exact ceea ce va doriti si ce va caracterizeaza.

Aveti incredere in fotograf!

Fotografie de nunta sesiune foto

 

Va plac fotografiile cu aceea atmosfera sincera, romantica si vesela in care cei doi privesc indragostiti unul la celalalt?. Ei bine, sunt oameni normali nu modele. Ca sa ajungem la aceste rezultate am reusit sa creez o relatie de prietenie cu cei doi si au avut incredere ca experienta mea ca fotograf ii va ajuta sa se descurce minunat in fata aparatului foto.

Dar noi nu stim cum sa stam in fotografie!

Fotografie de nunta sesiune foto

 

Este de datoria mea sa va indrum cum trebuie sa stea corpul, umerii, pozitiile care pun in evidenta vestimentatia. Ce facem cu mainile cum trebuie aranjat un grup mai mare de persoane, ce se intampla cu lumina si subiectul. Daca vi se pare prea multa tehnica, nu va speriati, totul va deveni extrem de simplu la momentul respectiv!

Fotografie de nunta sesiune foto

 

Comportati-va normal si zambiti mai mult!

Fotografie de nunta sesiune foto
Ziua cea mare a sosit iar voi sunteti stresati si foarte agitati. Ar trebui sa va opriti, sa trageti aer in piept si sa va relaxati. Lasati grijile, stresul si planificarea si bucurati-va de fiecare moment al acestei zile. Trece foarte repede credeti-ma!

Trebuie sa va distrati in ziua nuntii voastre!

Bucurati-va de fiecare moment al zilei. Zambiti mai mult, imi plac la nebunie chipurile vesele in fotografie, relaxati-va si fiti voi insiva. Este ziua in care ar trebui sa fiti fericiti si sa sarbatoriti !

Fotografie de nunta sesiune foto

© www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile mele nu trebuie decat sa ma contactati, iar daca va place ceea ce fac distribuiti pagina mea pe site-urile de socializare.

Va multumesc!

Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect.

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.