Diana si Sorin | Fotograf de Nunta | Craiova

Dragi prieteni, revin cu o poveste noua din perspectiva unui fotograf de nunta, una speciala de care iti aduci aminte cu drag. Totul a inceput anul trecut cand Diana m-a contactat telefonic in vederea colaborarii pentru nunta lor. Ne-am intalnit la o cafea si pret de aproximativ 2 ore am pus pe hartie cam tot ce trebuie stiut din punct de vedere fotografic pentru o colaborare de bun augur. Timpul a trecut, iar cu putin inainte de nunta primesc un telefon de la viitorii miri, din care urma sa aflu ca nunta nu va mai fi chiar in stil traditional…cu mici modificari.
Am inceput ziua cu dreptul, am beneficiat de o locatie superba pentru pregatirile de nunta, am avut timp suficient pentru cadrele dorite, lucru destul rar la nuntile traditionale si cel mai frumos accesoriu al unei persoane, zambetul, ne-a fost pus la dispozitie de miri pe toata durata zilei. Vremea a fost in tandem cu noi, un soare bland, un aer curat astfel incat cununia religioasa sa se desfasoare in aer liber, intr-un cadru armonios, fara nici o emotie.  Seara, dragilor, a fost cu surprize! Un foc de artificii splendid ce a scaldat cerul in lumina, concursuri intre invitati cu premii unul si unul, insa punctul culminant a fost concursul ce a desemnat nu unu, nu doi ci 4 castigatori ai unei excursii de 2 zile in Londra oferita cu drag de miri. Recunosc, soarta facuse sa particip si eu… dar hei eu eram fotograful, cine mai facea fotografiile? 🙂 in schimb am primit un premiu de consolare de la miri: un album foto pe care sa il umplu cu drag cu amintiri 😉  asa mai rar!

Diana si Sorin au stiut ca uneori cadrele frumoase nu se fac doar intr-o zi, iar in scurt timp am si fugit la castelul Corvinilor pentru sedinta foto dupa nunta (trash the dress), fotografii pe care le puteti vedea aici.

Daca va place ceea ce fac, va astept si pe voi, viitori miri sa ne cunoastem si sa scriem impreuna povesti de neuitat.

Fotograf : Valentin Ieremiea
Contact : 0767 994 900
Facebook: fb.com/Ivalentin.Photography