Trash The Dress Loredana & Dorin | Transfagarasan

Bun regasit dragilor! Iata ca a venit vremea sa va impartasim cateva din momentele minunate alaturi de Loredana si Dorin, doi tineri frumosi, veseli si cu pofta de viata. Desi in ziua nuntii, au avut parte de caldura si de agitatie, ei au reusit sa se bucure de farmecul acelei zile.
De departe o experienta inedita a fost sedinta foto de dupa nunta. Planificata din timp si cu toate detaliile puse la punct, era sa fie data peste cap de vremea capricioasa. Am pornit la drum pe o ploaie marunta in speranta ca soarele nu o sa stea ascuns prea mult printre nori, numai ca nu a fost chip sa renuntam la umbrele. Totusi, am profitat de frumusetile peisajului oferit de Transfagarasan, chiar daca asta a insemnat sa infruntam ploaia rece si sa privim mai mult latura ei romantica. Surpriza cea mare s-a produs odata ajunsi la Balea Lac, aici ningea de-ai fi zis ca suntem in apropierea sarbatorilor de iarna, desi era o zi de vara 21.06.2015. Si ce mai era de facut acum? Zic sa scoatem ochelarii de soare, palariile, manusile si sa trecem la treaba!
Loredana si Dorin va multumesc pentru ca ati reusit sa faceti soarele sa rasara intr-o astel de zi mohorata ! Mai departe va las pe voi sa spuneti daca a meritat.

Daca si tu vrei sa faci parte din povestile noastre nu trebuie decat sa ne contactezi. Orice gand, orice tematica ai in minte poate fi transpusa in realitate, iar daca va place ceea ce facem distribuiti mai departe pagina noastra.

Trash The Dress Transfagarasan/ Balea Lac/ Loredana & Dorin

Un comentariu pentru “Trash The Dress Loredana & Dorin | Transfagarasan

  1. Multumim Vali!!! Au iesit superrr pozele, ai avut dreptate chiar s-a meritat sa infruntam vremea capricioasa si acum avem niste amintiri de neuitat 😉 In poze nici nu se simt cele – 3 grade, par a fi 30:) Iti multumim inca o data pentru profesionalism si pentru rabdarea si implicarea ta.

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.

*