Gata nunta, ne vedem la Trash the Dress !

O sa ma intrebati, ce inseamna “Trash the dress” ?

Nu o sa traduc termenul, stiu ca suna destul de infiorator pentru mirese 🙂 ,  de aceea o sa detaliez partea frumoasa din spatele lui.

fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-1

Este un concept oarecum nou la noi, care functioneaza foarte bine in strainatate de mai multi ani. Este vorba despre o sedinta foto mai putin conventionala, care iese din tiparul “tabloului de nunta”. Se adreseaza mireselor curajoase si creative, care isi doresc fotografii cat mai deosebite, in care sa isi prezinte rochia de mireasa dar ca si ultim scop ar fi protejarea acesteia.

fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-2
Tips! Rochia de mireasa nu este un bibelou si nu se sparge la cea mai mica atingere ! Personal va pot spune ca miresele care au avut parte de sesiuni foto “Trash the Dress” cu mine au si acum rochia de mireasa intacta 🙂fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-3

Sesiunea foto va fi programata dupa incheierea evenimentului, chiar daca au trecut cateva saptamani sau luni de la aceasta, din acest motiv ea mai este cunoscuta si ca “sedinta foto de dupa nunta”. In acest caz mirii sunt eliberati total de emotiile zilei de nunta si isi pot permite sa fie liberi si spontani in fata aparatului de fotografiat, fara ca soacra sa strambe din nas sau sa se simta stanjeniti de prezenta persoanelor puse pe carcoteala (stim, se mai intampla si lucrul acesta).

fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-5

Unde facem sedinta foto “Trash the Dress” ?

fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-4

Locatia poate fi absolut oriunde, chiar si inafara tari, in cele mai neobisnuite locuri, orice locatie e deosebita in felul ei, dar acum trebuie sa fie in contrast cu eleganta rochiei de mireasa. Inainte de a alege locatia incerc sa aflu cat mai multe despre pasiuninile mirilor, ce sporturi fac, ce locuri comune au frecventat si ce vestimentatii nebunesti pot sa aiba in dotare.

fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-6

Impreuna selectam o locatie in care ei se simt in largul lor si pot da frau liber imaginatiei.

Cat despre pastrat rochia pentru totdeauna: sa fim sinceri, cate rochii de mireasa nu zac si acum intr-un dulap 🙂 ? Asa ca, mai bine profita de ea la o sedinta foto “Trash the dress” decat uitarea 😉 . O sa va distrati, o sa va surprindeti si-o sa ramineti cu niste cadre excelente.  Lansam o provocare pentru toti mirii deschisi la o astfel de experienta.

fotografii-sedinta-foto-trash-the-dress-craiova-fotograf-nunta-craiova-valentin-ieremiea-8

© www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile noastre nu trebuie decat sa ne contactati, iar daca va place ceea ce facem distribuiti pagina noastra pe site-urile de socializare. Va multumim !

Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.

*