Oferta foto pret fotograf cununie civila Craiova – 700 lei

Pentru ca ti-ai propus realizarea cununiei civile in perioada urmatoare si ai ajuns pe pagina mea de fotografie, profita de oferta mea foto de fotografie pentru cununia civila fara a face rabat de la calitatatea cu care mi-am obisnuit clientii, dar la un pret foarte avantajos, de doar 700 lei + stick usb personalizat.

pret fotograf Craiova cununie civila nunta, Valentin Ieremiea, detalii

Oferta foto pentru cununie civila include cununia civila, sesiunea foto de grupuri si sesiunea foto de miri, stick usb personalizat pe care vei regasi toate fotografiile procesate.

La cerere se poate solicita si album fotocarte de cununie civila dimensiune standard 20×40 cm (deschis), 30 pagini, coperti piele.

• Oferta este limitata si este valabila pentru evenimentele ce au loc în Craiova, in limita datelor si a intervalelor orare disponibile. Predarea materialelor digitale se face in termen de 10-15 zile lucratoare sau mai rapid, in functie de perioada anului si fluxul de lucrari in procesare.
• Oferta nu se aplica in cazul contractelor de nunta/cununie civila deja incheiate, reprogramate sau in curs de modificare a datei.
• Pentru toate detaliile necesare si mai multe oferte iti stau cu drag la dispozitie la numarul 0767 994 900.
 

Vezi portofoliul meu de fotografie pentru cununia civila si pe pagina de facebook Valentin Ieremiea Fotograf – Studio Foto Craiova.
Sper sa ne vedem curand!

#ivalentinstudio #ofertafotocununiecivila #fotografcraiova #ofertafoto