Oferta foto pret fotograf cununie civila Craiova – 500 lei

Pentru ca ti-ai propus realizarea cununiei civile in perioada urmatoare si in cautare de fotograf ai ajuns pe pagina mea de fotografie, eu iti propun o oferta foto de pret la doar 500 lei + 50 foto printate + dvd personalizat, adaptata timpurilor si restrictiilor actuale, fara a face rabat de calitate.  Poti trimite mai departe pagina cu oferta unui prieten(a) care ar fi interesat, i-ai face o bucurie!

Oferta de pret fotograf Craiova cununie civila nunta, Valentin Ieremiea, detalii
Oferta de pret fotograf Craiova cununie civila, fotograf Valentin Ieremiea

Oferta include cununia civila, sesiunea foto de grupuri si sesiunea foto de miri, 50 de fotografii printate si dvd personalizat cu fotografiile digitale. La cerere se poate solicita si album fotocarte de cununie civila dimensiune 20×40 cm (deschis).

• Oferta este este valabila pentru evenimentele ce au loc în Craiova, in limita datelor si a intervalelor orare disponibile. Predarea materialelor digitale se face online in termen de 10-15 zile lucratoare, ulterior si pe dvd personalizat la ridicarea pozelor printate.
• Oferta nu se aplica in cazul contractele de nunta/cununie civila deja incheiate, reprogramate sau in curs de modificare.
• Pentru toate detaliile necesare si mai multe oferte iti stau cu drag la dispozitie la numarul 0767 994 900.
 

Vezi portofoliul meu de fotografie de botez si pe pagina de facebook Valentin Ieremiea Fotograf – Studio Foto Craiova.
Sper sa ne vedem curand!

#ivalentinstudio #ofertafotocununiecivila #fotografcraiova