Oferta foto pret fotograf botez Craiova – 500 lei

Daca botezul bebelusului tau se apropie si esti in cautare de fotograf de botez, mai ales in Craiova, eu iti propun o oferta foto de pret botez la doar 500 lei + 50 foto printate + dvd personalizat, adaptata timpurilor, cerintelor si restrictiilor actuale, fara a face rabat de calitate.

Poti da de stire ofertei unui prieten care ar fi interesat, i-ai face o bucurie garantat!

oferta-pret-fotograf-botez-craiova-valentin-ieremiea
Oferta de pret fotograf botez Craiova

Oferta de pret de botez la 500 lei include serviciul de fotografie acasa (sedinta foto bebe si pregatirile de botez – imbracatul bebelusului de catre mosi) si biserica (botezul religios, pozele de grupuri si mini sedinta foto dupa botezul).

La cerere se poate oferta pretul si pentru prezenta fotografului la petrecere fie ca este acasa sau restaurant.

Se poate adauga album fotocarte de botez, sedinta foto bebe intr-o alta zi, serviciul de video sau Cabina Foto Craiova – Fabrica de Zambete.

Oferta este valabila in limita datelor si a intervalelor orare disponibile, iar predarea fotografiilor digitale se face online în termen 10-15 zile lucratoare,  ulterior si pe dvd personalizat la ridicarea pozelor printate.

Pentru toate detaliile necesare si mai multe oferte iti stau cu drag la dispozitie la numarul 0767 994 900 sau poti accesa sectiunea contact pentru mai multe optiuni.

Vezi portofoliul meu de fotografie de botez si pe pagina de facebook Valentin Ieremiea Fotograf – Studio Foto Craiova.
Sper sa ne vedem curand!