Oferta foto pret botez fotograf Craiova – 650 lei

Daca botezul bebelusului tau se apropie si esti in cautare de fotograf de botez, mai ales in Craiova, eu am lansat o oferta foto de fotografie pentru botez la doar 650 lei cu stick usb personalizat + cadou un chilotel crosetat cu multa dragoste, pe care il vom folosi si la sesiunea foto de pregatiri de acasa.
Oferta este adaptata cerintelor actuale, fara a face rabat de la calitatatea cu care mi-am obisnuit clientii dar la un pret WOW!

Poti da de stire ofertei si unui prieten care ar fi interesat, i-ai face o bucurie garantat!

oferta-pret-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea
Oferta de pret botez 650 lei fotograf Craiova Valentin Ieremiea

Oferta de pret de botez pentru serviciul fotografic include serviciul de fotografie bebe acasa (sedinta foto bebe si pregatirile de botez – imbracatul bebelusului de catre mosi) si biserica (botezul religios, pozele de grupuri si mini sedinta foto cu bebe dupa botezul la biserica).

La cerere se poate oferta pretul si pentru fotografierea pe partea de petrecere.

Se poate adauga album fotocarte de botez, sedinta foto bebe intr-o alta zi, sau Cabina Foto Craiova – Fabrica de Zambete.

Oferta este valabila in limita datelor si a intervalelor orare disponibile, iar predarea fotografiilor digitale se face în termen 10-15 zile lucratoare, in functie de perioada si fluxul de materiale in procesare.

Pentru toate detaliile necesare si mai multe oferte iti stau cu drag la dispozitie la numarul 0767 994 900 sau poti accesa sectiunea contact pentru mai multe optiuni.

Vezi portofoliul meu de fotografie de botez si pe pagina de facebook Valentin Ieremiea Fotograf – Studio Foto Craiova.
Sper sa ne vedem curand!