Daniela & Razvan | Fotograf de Nunta | Caracal

Povestea zurlie traita alaturi de Daniela si Razvan incepe in Caracal, intr-o zi superba de vara cu un cer presarat de nori usor timizi ce ne prevesteau parca ziua perfecta pentru fotografie. Cei doi si invitatii lor s-au pregatit pentru cununia civila cu o vestimentatie inedita, la fel ca si locatia pentru sedinta foto, un lan de grau, unde cei doi s-au descatusat de emotia “DA”-ului si s-au simtit liberi sa-si exprimene sentimentele de bucurie si fericire, iar asta a facut ca cele 3 ceasuri petrecute impreuna sa fie cu adevarat de neuitat.
In ziua nuntii ne-am fi dorit ca soarele sa fie la fel de domol, insa ne-a „rasfatat” cu ale lui +40 grade. Chiar si asa am reusit sa ne ferim de aerul sufocant profitand de locatia superba de interior oferita de Teatrul National din Caracal. Cununia religioasa a fost plina de emotie, iar localul ales pentru petrecere s-a imbinat perfect cu distractia mirilor si a invitatilor.
Daniela si Razvan, va multumim pentru invitatia de a va fi alaturi in ziua nuntii voastre si speram sa ne revedem curand la fel de tineri si frumosi!
Pe voi va las sa aruncati o privire prin povestea lor relatata in imagini.

Fotograf : Valentin Ieremiea
Contact : +40 767 994 900
Facebook: fb.com/Ivalentin.Photography