De sa alegi albumele fotocarte (Photobook) ?

Albumul fotocarte (photobook) sau albumul digital – este cel mai elegant si mai modern mod de prezentare si pastrare a amintirilor, ideal pentru toate evenimentele din viata voastra. Este imbinarea perfecta intre albumul classic si prelucrarea digitala, este o carte de vizita pentru fotograf si o amintire de nepretuit pentru voi.

album-fotocarte-fotodigital-photobook-nunta-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-1 Un album trebuie sa spuna in imagini o poveste adevarata, povestea voastra.

Coperta albumului fotocarte/digital – primul element cheie al albumului, pe langa rolul de protectie, ea da o nota aparte albumului in functie de preferintele fiecaruia dintre voi. Aceasta se realizeaza din piele sau imitatie din piele de diverse culori si texturi. Copertile din piele dau durabilitate albumului si sunt foarte placute la atingere.

album-fotocarte-fotodigital-photobook-nunta-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-3album-fotocarte-fotodigital-photobook-nunta-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-4
Paginile – din hartie foto metalizata sau mata texturata reusesc sa scoata in evidenta arta si pasiunea fotografului, dar mai mult de atat detaliile, emotiile si trairile personajelor principale. Albumul se realizeaza manual cu materiale de foarte buna calitate, iar acest lucru se poate vedea in timp deoarece un album foto de eveniment este deschis de foarte multe ori de-a lungul timpului si trebuie sa arate ca-n prima zi si peste ani, durabilitatea fiind un alt criteriu de apreciere al unui album fotocarte.

album-fotocarte-fotodigital-photobook-nunta-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-5

Designul acestor albume este unul variat, insa stilul este cel care face diferenta. In ceea ce priveste stilul grafic sunt adeptul principiului “Less is more”, asadar fotografiile vor fi distribuite intr-un mod placut, simplu fara a incarca inutil pagina. De asemenea trebuie acordata o atentie deosebita calitatii fotografiilor, acestea dau valoarea albumului. Sunt obligatorii fotografiile realizate corect din punct de vedere tehnic (contrast, lumina, culoare, incadrare ) si simt artistic. Fotografiile pentru albumul fotocarte vor fi alese impreuna pentru ca dorim sa punem in valoare doar “crema” intregii colectii foto.

album-fotocarte-fotodigital-photobook-nunta-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-6
Dimensiuni – va propun cateva dimensiuni care se pliaza perfect pentru evenimentul dvs fie ca este nunta sau botez. :

– 20×20 cm (40×20 cm deschis landscape)
– 30×30 cm (60×30 cm deschis landscape ex. foto de mai jos)
– 40×30 cm (80×30 cm deschis landscape)

Spre exemplu intr-un album fotocarte/digital cu 20 coli (40 de pagini), dimensiune 30×30 cm pot fi incadrate intre 50 si 80 de cadre, pastrand grafica cat mai aerisita si placuta. Preturile variaza in functie de dimensiunea albumului, numarul de pagini, calitatea si modelul copertii, de asemenea se poate grava numele sau se poate adauga o fotografie pe coperta.

album-fotocarte-fotodigital-photobook-nunta-botez-fotograf-craiova-valentin-ieremiea-7

Cand ne dorim un album fotocarte trebuie sa mergem mai mult pe calitate si mai putin pe cantitate, iar atunci cand facem o comparatie intre albume, nu trebuie sa ne bazam doar pe preturi.

Nu uita, un album bine realizat si cu bun gust , va parea la fel de actual chiar si dupa multi ani !

Albume fotocarte/album digital pentru nunta si botez © www.ivalentin.ro

Daca si voi vreti sa faceti parte din povestile noastre nu trebuie decat sa ne contactati, iar daca va place ceea ce facem distribuiti pagina noastra pe site-urile de socializare. Va multumim. Citeste si alte articole ce te vor ajuta in organizarea evenimentului perfect

2 comentarii pentru “De sa alegi albumele fotocarte (Photobook) ?

  1. Bun? ziua, m-ar interesa un pre? pentru un album de 30*30 (60*30 deschis) cu 50 de cadre(poze?) sa aib? claritatea foarte bun?. Coperta sa fie cel mai ieftin produs al dumneavoastr? dar sa cuprind? o scurta descriere despre album. ( gen: amintiri 2015-2018). Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa de mail nu va fi publicata. Numele si mail-ul sunt necesare.

*