Cabina Foto Craiova – Fabrica de Zambete – Oferta pret 450 lei

Bine ai venit la Fabrica de Zambete !

Vrei sa aduci un plus petrecerii tale, fie nunta sau botez, majorat sau petrecerea firmei? Ai nimerit la fix! Fabrica de Zambete – Cabina foto Craiova, ti-a pregatit garantat cea mai tentanta oferta de pret si beneficii la pachetele de cabina foto in Craiova! Nu trebuie decat sa ne contactezi la 0767 994 900 sau ne lasi un mesaj pe pagina noastra de Facebook, iar de petrecaretii tai ne ocupam noi 🙂 !

Pentru ca in contextul actual voi reinventati petrecerea, noi reinventam oferta, probabil cea mai atractiva oferta la cabina foto din oras:

450 lei pentru pachet 2 ore, redus de la 700 lei !!
550 lei pentru pachet 3 ore, redus de la 800 lei !!

Oferta pret cabina foto de inchiriat Craiova Fabrica de Zambete

Oferta este valabila pentru sezonul 2020 in limita datelor disponibile si a legislatiei în viguare in contextul covid-19, pentru evenimentele ce au loc in Craiova.

Ce iti oferim si de ce sa alegi Fabrica de Zambete – Cabina foto Craiova la petrecerea ta?

Oferim marturia foto perfecta petrecaretilor tai! – zambetele, veselia si distractia sunt ingredientele noastre cheie nelipsite de la orice eveniment!
Fotografii printate nelimitat – indiferent de numarul de persoane din cadru si pachetul ales toti vor pleca cu fotografia printata!
Accesorii haioase – iti punem la dispozitie toata recuzita haioasa disponibila!
Calitate fotografica – folosim dslr, ecran touchscreen generos si lumini de studio, totul pentru a va oferi cea mai buna calitate vazuta prin ochi de fotograf!
Galerie foto online –  invitatii tai pot descarca fotografiile realizate la cabina foto direct de pe site-ul nostru din galeria foto privata a evenimentului!
Grafica personalizata – marturia ta foto va fi unicat si de apreciat!
Asistent permanent – ne asiguram ca totul decurge fara nici o problema!

Ne gasesti pe Facebook: fb.com/CabinaFotoCraiova
Suntem si pe Instagram: instagram.com/CabinaFotoCraiova

Fotografii cabina foto Craiova de inchiriat Fabrica de Zambete pentru nunta,botez,majorat,petreceri private si petreceri firme.
Cabina foto Craiova de inchiriat Fabrica de Zambete pentru nunta,botez,majorat,petreceri private si petreceri firme.