Cabina Foto Craiova – Fabrica de Zambete – Oferta pret

Bine ai venit la Fabrica de Zambete !

Cabina foto Craiova – Fabrica de Zambete se recomanda petrecaretilor care vor sa plece cu o amintire inedita de la evenimentul tau, indiferent ca este nunta sau botez, petrecere privata, aniversare sau majorat si poate crea dependenta chiar si bunicilor 🙂 !
Daca organizezi o petrecere si nu ai rezervat cabina foto, acum este momentul! Ti-am pregatit garantat cea mai buna oferta de pret la inchirierea cabinei foto, calitate si optiuni la pachete.

Nu astepta, solicita oferta la 0767 994 900 pentru ca datele sunt limitate!  Surprize vor fi mereu, nu rata ocazia, da-ne un like la pagina de facebook, fii pe faza si profita de ele!

Oferta pret cabina foto de inchiriat Craiova Fabrica de Zambete
Oferta pret cabina foto Craiova de inchiriat Fabrica de Zambete

Ce iti oferim si de ce sa alegi Fabrica de Zambete – Cabina foto Craiova la petrecerea ta din 2017 / 2018?

Oferim marturia foto perfecta petrecaretilor tai! – zambetele, veselia si distractia sunt ingredientele noastre cheie nelipsite de la orice eveniment!
Fotografii printate nelimitat – indiferent de numarul de persoane din cadru si pachetul ales toti vor pleca cu fotografia printata!
Magneti de frigider inclusi –  indiferent de pachetul ales si fotografiile realizate, pentru ca stim ca va plac magnetii de frigider!
Accesorii haioase – iti punem la dispozitie toata recuzita haioasa disponibila!
Calitate fotografica – folosim dslr, ecran touchscreen generos si lumini de studio, totul pentru a va oferi cea mai buna calitate vazuta prin ochi de fotograf!
Galerie foto online –  invitatii tai pot descarca fotografiile realizate la cabina foto direct de pe site-ul nostru din galeria foto privata a evenimentului!
Grafica personalizata – marturia ta foto va fi unicat si de apreciat!
Asistent permanent – ne asiguram ca totul decurge fara nici o problema!

Cum functioneaza Fabrica de Zambete?

Iti alegi unul sau unele din zecile de accesorii haioase din recuzita puse la dispozitie de noi indiferent de pachetul ales, te asezi in fata cabinei foto impreuna cu prietenii, apesi start si lasa-te condus de fantezia momentului ! Si asta nu e tot !… In cateva secunde vei avea si marturia foto imprimata pe suport magnetic gata sa fie luata acasa si pusa pe frigider 🙂

Ne gasesti pe Facebook: fb.com/CabinaFotoCraiova
Suntem si pe Instagram: instagram.com/CabinaFotoCraiova

Fotografii cabina foto Craiova de inchiriat Fabrica de Zambete pentru nunta,botez,majorat,petreceri private si petreceri firme.
Cabina foto Craiova de inchiriat Fabrica de Zambete pentru nunta,botez,majorat,petreceri private si petreceri firme.